ДОДЕЉЕНА ПРИЗНАЊА НАЈБОЉИМ УЧЕСНИЦИМА НА САЈМУ ТУРИЗМА


 
недеља, 26.02.2017. у 15:45
Илустрација (Фото Танјуг/Р. Прелић)
Међународни туристички савез и Међународни центар за развој и унапређење туризма и угоститељства (САЦЕН) уручио је данас златне повеље и медаље за најбоље наступе на 39. међународном сајму туризма који је трајао од 23. до 26. фебруара на Београдском сајму.

Златна повеља и признање за најбољу туристичку агенцију која је излагала на овогодишњем Сајму туризма додељена је туристичкој агенцији Флај флај (Fly &Fly) травел.

Златне повеље и медаље су додељене и Словенији за најбољу дестинацију која се представила на сајму, као и Туристичкој организацији Републике Српске.

За најбољу винарију која је излагала на овогодишњем Сајму туризма, САЦЕН је златну плакету доделио Винарији Јеремић, док је Калемегданској тераси додељено признање за најбољи ресторан.

САЦЕН је Златну повељу доделио и хотелу „МК Mountain Resort” - Копаоник, у категорији хотелијерства, односно за најбољи хотел у Србији, а за запажени наступ на овогодишњем Сајму туризма признање је додељено и Канцеларији за Косово И Метохију.

У жирију који је бирао добитнике награда, били су поред представника медија и председник САЦЕН-а Драган Глигоријевић, професор Пољопривредног факултета у Београду Слободан Јовић, председник ресторатера југоисточне Европе Мишко Лекић, као и експерт кулинарства Мурадин Реброња.

Представник туристичке агенције Флај флај травел Душан Јаргић казао је да се та агенција својим наступом на овогодишњем Сајму туризма трудила да све посетиоце поведе на једно кратко путовање кроз цели свет и да су свих дана трајања сајма на штанду те агенције биле организовање бројне активности .

„Током свих дана сајма на нашем штанду смо имали плесне групе које су плесале све плесове света, док смо у другом делу штанда имали „флај флај бизнис класу” и масажне фотеље, јер нам је идеја да једног дан кад будемо отварали авио компанују у оквиру ње буде и једна таква квалитетна бизнис класа”, рекао је он.

Јаргић је додао да је штанд те агенције праћен великим бројем видео анимација што је допринело да буде нешто другачији од штандова других компанија које су се представљале.

„Флај флај травел је веома задовољан овогодишњом посећеношћу сајма и велики број људи је резервисао ових дана своја путовања што указује да је путовање индустрија која не може да стагнира и да увек напредује”, додао је он. ( Танјуг)


Sacen International

Međunarodni centar za razvoj turizma i ugostiteljstva

Dr Ivana Ribara br.77/3,
11070 Novi Beograd

tel: +381 (0)11 215 45 45
tel: +381 (0)63 225 422

sacenbg@eunet.rs, sacenbg@gmail.com

Prof.dr Dragan Gligorijević, 
Predsednik Sacen International-a

Copyright © 2016 Prof.dr Dragan Gligorijević sacenbg@eunet.rs, sacenbg@gmail.com tel: +381 (0)63 225 422